• “Ze zeggen: volg je hart, maar mijn hart is niet te volgen”
  Reuzin Lianne van Gemert maakt kleinkunstliedjes met de blues, met gevoel voor experiment en hier en daar een klassiek tintje.​ Soms klein en kwetsbaar, ​dan weer groot en gevaarlijk. Altijd in spatzuivere Nederlandse zinnen, met verrassende muziek en hartverscheurende zang. Liedjes van weemoed en waanzin, van verlangen en verdriet (en soms ook niet).
  Lianne was finalist in de grote cabaretfestivals, won wel eens een poëzieprijs, maar is nu gewoon lekker aan het zingen en spelen. Eigen werk, maar ook eigen vertalingen​ van bekende nummers​: ​Fever ​heet nu Hitte, ​Haus am See ​werd De Waterkant, I Will Survive klinkt Reuzemooi als Ik Kom Er Wel. Hoort u ook eens​ écht waar die liedjes ​over gaan.
 • Sneldichter- en -zangeres
  Wat uw Reuzin ook Reuzegoed kan: impro-zingen, compleet onvoorbereid. Dan vraagt ze bijvoorbeeld mensen in het publiek naar hun naam en, zeg, lievelingsdier, en zingt ter plekke een daar-en-dan-bedacht liedje voor ze. Leuk joh.
 • Improvisatie- en ander theater
  Ach weet u, het hele léven is improvisatie, dus dan kun je er maar beter iets hartverscheurend hilarisch van maken. Bij de illustere, diepbetreurde Ontembare Vrouwen, bij projecten, in theatersportverband en in opdracht.
 • Presentatie van events
  is óók een vak; een vak dat de Reuzin beheerst. Ze leidt de dag in goede banen, met kennis van zaken, disclipine én doeltreffende humor. Als u wilt, zingt ze er zelfs een liedje bij, of zorgt dat de zaal dat doet. Als u niet wilt, niet.
 • Speciaal voor u
  Ook is de Reuzin altijd in voor maatwerk. Hebt u belang bij een gelegenheidslied of -optreden? Laat weten! Dan overleggen we over wat en hoe enzo.
 • Preview
  En hieronder ziet u wat opnames; daar komen er als ’t goed is nog wat meer van, binnenkort. Check anders Youtube even >>
Gebabbel, liedje met looper, Prinsentheater 2019
Voorzichtig, eigen liedje met guitalele, Haren 2013 (wát? 2013 alweer?!)
Sonnetje in ’t zonnetje, 2023